Alegeri Baroul Satu Mare 2019

În cursul zilei de vineri, 12.04.2019 a avut loc Adunarea Generală a Baroului Satu Mare unde a fost ales ca și Decan al Baroului Satu Mare, colegul Av. Vlad Baculescu pe care îl și felicit cu această ocazie !

În această după-amiază a avut loc ședința Consiliului Baroului Satu Mare, unde noul Consiliu ales în urma alegerilor de vineri, a ales Prodecanul Baroului Satu Mare în persoana mea, Av. Adrian Pop.

Doresc pe această cale să le mulțumesc pentru sprijin și susținere atât colegilor avocați care mi-au acordat un număr mare de voturi la alegeri cât și colegilor avocați din cadrul Consiliului Baroului Satu Mare, care m-au ales prin vot pentru a ocupa această poziție onorantă în cadrul conducerii Baroului Satu Mare !

Vă asigur de faptul că vom lucra împreună cu Decanul și colegii consilieri spre a apăra interesele avocaților sătmăreni și a-i reprezenta cum se cuvine !  

Baroul Satu Mare: http://www.baroulsm.ro/conducerea-baroului

Satu Mare News: https://www.satumarenews.ro/index.php/bine-de-stiut/item/9830-alegeri-in-baroul-satu-mare-avocatul-adrian-pop-prodecanul-baroului-satu-mare

Satmareanul.net: https://www.satmareanul.net/2019/04/19/baroul-satu-mare-are-o-noua-conducere-vlad-baculescu-decan-adrian-pop-prodecan/