Tel.: +40 745-35.42.47

Servicii

Serviciile oferite de Cabinet Avocat Pop Adrian Emil – Avocat Satu Mare

Dreptul FAMILIEI

Fie că vorbim despre un divorț, partaj, exercitarea autorității părintești, stabilirea locuinței minorului, program de vizită, stabilirea pensiei pentru creșterea și educarea minorului, modificarea cuantumului acesteia, tagada paternității, tutela, curatela – toate sunt tratate cu simț de răspundere față de client pentru obținerea în instanță de judecata a celor mai bune rezultate.

Drept COMERCIAL

Fie că vorbim despre contracte, clauze contractuale, termene de plată, litigii comerciale, între profesioniști, somații pentru emiterea ordonanței de plată, cereri în anulare, acțiuni în pretentii sunt tratate de către noi cu maximă responsabilitate și simț de răspundere.

Drept Civil

Dreptul Civil reprezintă esența, scheletul dreptului privat și acoperă o paleta largă de cauze între persoane fizice sau juridice aflate pe poziții de egalitate juridică, părți adverse și cuprinde litigii, procese dintre care cele mai întălnite sunt acțiuni în constatare, acțiuni în revendicare, acțiuni în anulare, acțiuni în pretentii, actiuni posesorii, etc. Fie ca doriti sa demarati un proces (reclamant, apelant, etc.), fie ca vreti sa va aparati intr-un proces deschis deja impotriva Dvs. (parat, intimat, etc.), noi va putem indruma si ghida spre rezultatul scontat.

Drept PENAL

Dreptul Penal tine de esenta dreptului public si este definit ca o ramura a sistemului de drept alcatuita din totalitatea normelor juridice legiferate care stabilesc faptele care constituie infractiuni, conditiile raspunderii penale, sanctiunile si alte masuri ce urmeaza a fi aplicate de catre instantele de judecata in scopul apararii valorilor sociale. Fie ca aveti calitatea de suspect, invinuit, inculpat, persoana vatamata, parte civila, parte responsabila civilmente - noi va putem ghida si reprezenta cu buna-credinta.

consiliere

Consiliere

reprezentare-instanta

Reprezentare instanta de judecata sau alte entitati

consultanta

Consultanță

concepere, redactare, sustinere cauze

Redactare, sustinere cauze

asistare

Asistare

transpunere-stare-de-fapt

Transpunere stare de fapt in stare de drept

Contactează-ne:

Datele personale furnizate vor fi tratate corespunzător normelor legale în vigoare, nici o companie terță nu participă la prelucrarea datelor dumneavoastră. Termeni și condiții

Close Menu