Servicii

Serviciile oferite de către Cabinet de Avocat Adrian Pop

Dreptul FAMILIEI

Fie că vorbim despre un divorț, partaj, exercitarea autorității părintești, stabilirea locuinței minorului, program de vizită, stabilirea pensiei pentru creșterea și educarea minorului, modificarea cuantumului acesteia, tăgada paternității, tutela, curatela – toate sunt tratate cu simț de răspundere față de client pentru obținerea în instanța de judecată a celor mai bune rezultate.

Drept COMERCIAL

Fie că vorbim despre contracte, clauze contractuale, termene de plată, litigii comerciale, între profesioniști, somații pentru emiterea ordonanței de plată, cereri în anulare, acțiuni în pretentii - toate sunt tratate de către noi cu maximă responsabilitate și simț de răspundere.

Drept CIVIL

Dreptul Civil reprezintă esența, scheletul dreptului privat și acoperă o paleta largă de cauze între persoane fizice sau juridice aflate pe poziții de egalitate juridică, părți adverse și cuprinde litigii, procese dintre care cele mai întâlnite sunt acțiuni în constatare, acțiuni în revendicare, acțiuni în anulare, acțiuni în pretentii, actiuni posesorii, etc. Fie că doriti să demarați un proces (reclamant, apelant, etc.), fie că vreți să vă apărați într-un proces deschis deja împotriva Dvs. (pârât, intimat, etc.), noi vă putem îndruma și ghida spre rezultatul scontat.

Drept PENAL

Dreptul Penal ține de esența dreptului public și este definit ca o ramură a sistemului de drept alcatuită din totalitatea normelor juridice legiferate care stabilesc faptele care constituie infracțiuni, condițiile răspunderii penale, sancțiunile și alte măsuri ce urmează a fi aplicate de către instanțele de judecată în scopul apărării valorilor sociale. Fie că aveți calitatea de suspect, învinuit, inculpat, persoană vătămată, parte civilă, parte responsabilă civilmente - noi vă putem ghida și reprezenta cu bună-credință.

consiliere

Consiliere

reprezentare-instanta

Reprezentare în instanța de judecată sau în fața altor entități

consultanta

Consultanță

concepere, redactare, sustinere cauze

Redactare cereri, susținere cauze

asistare

Asistare

transpunere-stare-de-fapt

Transpunere a stării de fapt în stare de drept

Contactează-ne:

    Datele personale furnizate vor fi tratate corespunzător normelor legale în vigoare, nici o companie terță nu participă la prelucrarea datelor dumneavoastră. Termeni și condiții