Tel.: +40 745-35.42.47

Avocat ADRIAN POP (Lawyer / Rechtsanwalt / Ügyved)

Avocat definitiv, membru al Baroului Satu Mare (din cadrul Uniunii Naționale a Barourilor din România – UNBR), avocat titular al Cabinetului de Avocat, AV. ADRIAN POP are o experiență de peste 15 ani în principalele ramuri de drept, ceea ce îl recomandă printre specialiștii în asistarea și reprezentarea justițiabililor.

Absolvent al Facultății de Drept din cadrul Universității Babeș-Bolyai din Cluj Napoca – Specializarea Drept Comunitar, AV. ADRIAN POP și-a definitivat specializarea în principal în Cluj-Napoca și București – centre univeristare recunoscute (studii de licență, studii de masterat, studii de pregătire profesională în cadrul INPPA Cluj-Napoca, studii post-universitare în cadrul IDR București).

AV. ADRIAN POP are mai multe colaborări cu entități similare din țară și din străinătate, ocupându-se în mod constant de activitatea sa profesională cât și de pregătirea profesională continuă participând la numeroase cursuri și conferințe de specialitate. 

Începând din luna aprilie a anului 2019, ca urmare a votului colegilor avocați exprimat în Adunarea Generală cât și a consilierilor aleși în cadrul Consiliului Baroului, a fost ales ca și Prodecan al Baroului Satu Mare. 

CV. Absolvent al Facultății de Drept – Specializarea Drept Comunitar din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca, absolvent al Facultății de Studii Europene – Specializarea Relații Internaționale din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca, studii de masterat în Instituții de Drept Civil, absolvent al cursurilor de pregătire profesională ale Institutului Național pentru Pregătirea și Perfecționarea Avocaților (INPPA) – Centrul Teritorial Cluj-Napoca, absolvent al cursurilor post-universitare ale Institutului Diplomatic Român (IDR) de pe lângă Ministerul Afecerilor Externe (MAE) precum și a multor altor cursuri și specilizări.

Cabinet de Avocat POP ADRIAN EMIL funcționează în cadrul Baroului Satu Mare (UNBR) având sediul profesional în mun. Satu Mare, strada Mileniului, nr. 4/1, județul Satu Mare.

Pentru programări:

  • Tel.: 0745-35.42.47
  • Tel./Fax: 0361-41.22.88
  • E-mail: adipopsm@yahoo.com

Mediator ANCA POP

Mediator autorizat, membru al Uniunii Naționale a Mediatorilor din România (UNMR), titulară a Biroului de Mediator ANCA POP are o experiență de peste 7 ani în rezolvarea pe cale amiabilă a conflictelor, fiind caracterizată prin obiectivitate și echidistanță. Este printre mediatorii specializați în domeniul rezolvării conflictelor de malpraxis medical.

În curs de absolvire a Facultății de Drept din cadrul Universității Creștine Dimitrie Cantemir București – Centrul universitar Cluj-Napoca.

despre-noi-avocat-anca-pop

CV. Absolventă a Universității de Științe Agricole și Medicină Veterinară a Banatului (USAMVB) din Timișoara, cursuri de masterat în Administrarea Afacerilor – Facultatea de Business din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca, Facultatea de Drept din cadrul Universității Creștine Dimitrie Cantemir București – Centrul universitar Cluj-Napoca (în curs de finalizare) precum și a multor altor cursuri și specializări în domeniu tehnic, economic și juridic. 

Pentru programări:

  • Tel.: 0745-93.90.93
  • Tel./Fax: 0361-41.22.88
  • E-mail: mediator.ancapop@gmail.com
Close Menu