Avocat Adrian Pop: Concediu (01.08.2017 – 11.09.2017)

 

dreamstime_7424008-micPrin prezenta dorim sa anuntam clientii ca in perioada 01.08.2017-10.09.2017 programul cu publicul la Cabinet de Avocat Pop Adrian Emil va fi unul restrans – fiind in perioada de concediu.

Revenim la programul obisnuit incepand cu data de 11.09.2017.

Va multumim pentru intelegere si va asiguram de consideratia noastra,

Av. Pop Adrian Emil

Avocat Adrian Pop: Curtea de Arbitraj a PNL – o noua provocare

Vineri 27.06.2014 si sambata 28.06.2014 am fost impreuna cu colegii mei delegati la poza IohannisCongresul Partidului National Liberal desfasurat la Palatul Parlamentului (Casa Poporului). Delegatia noastra a fost condusa de catre presedintele interimar al filialei satmarene, deputatul Romeo Nicoara. Din aceasta delegatie au facut parte si alesii nostri, primarii PNL din judetul Satu Mare, cel putin marea lor majoritate. Nu cred ca este cazul sa mai spun eu ceea ce stie toata lumea deja si anume alagerea lui Klaus Iohannis ca si presedinte al PNL.

Vreau sa ma opresc la partea care ma onoreaza pe mine si anume faptul ca am fost ales ca si membru in Curtea de Arbitraj nationala a PNL. Astfel, impreuna cu ceilalti colegi alesi, vom veghea ca instanta suprema de jurisdictie a PNL cu atributii si competente privind respectarea prevederilor Statutului, Codului Etic si a Regulamentelor PNL sa intareasca disciplina si moralitatea in cadrul partidului.

Astfel, dupa acest Congres voi fi tanarul avocat satmarean care sa reprezinte cu cinste filiala satmareana in cadrul Curtii de Arbitraj a PNL. 

Avocat Adrian Pop: Dezbatere – Vulnerabilitatile profesiei de politist

In cursul zilei de vineri, 04.09.2013 am participat la dezbaterea Vulnerabilitatile profesiei de politist fiind invitat de catre conducerea si membrii SNAP – Sindicatul National al Agentilor de Politie – Biroul Teritorial Satu Mare. La eveniment a fost prezent dl. Iulian Surugiu – presedinte national al sindicatului.

Tin cu aceasta ocazie sa il felicit pe ag. princ. de Politie, Cosmin Andreica pentru reconfirmarea calitatilor sale de lider si bun organizator.

Mai multe puteti citi aici.

Avocat Adrian Pop: Invitat la Informatia TV 25.09.2013

Miercuri seara am participat in studioul Informatia TV Satu Mare la Agenda Publicaphotomoderata de catre d-na Stela Cadar.

De la ora 20,00 am dezbatut problema subventiilor, legislatia privind pasunile, atributiile APIA impreuna cu jurnalistul Vasile Nechita si directorul APIA – dl. Viorel Pintea.

Puteti urmari emisiunea aici.

logo itvDe la ora 21,00 am dezbatut mult disputata lege privind gestionarea cainilor fara stapan care a iscat in ultima perioada un interes acut. Am avut placerea de a ii avea colegi de emisiune pe directorul DSVSA – dr. Corneliu Ceica precum si doua doamne implicate in rezolvarea situatiei prin ONG-urile pe care le coordoneaza: d-na Letitia Simu – As. FreeLife Satu Mare si d-na Maria Ardelean – As. Pufi Carei.

Puteti urmari emisiunea aici.

Avocat Adrian Pop: Invitat la Informatia TV 20.09.2013

logo itvVineri, 20 septembrie 2013 am fost invitat de la ora 20,00 in cadrul emisiunii Agenda Publica (moderata de catre d-na Stela Cadar) de pe postul de televiziune Informatia TV Satu Mare.

Tema dezbatuta a fost cea a incompatibilitatilor primarilor, a rapoartelor realizate de catre ANI. Am avut placerea de a fi in emisiune alaturi de primarul comunei Odoreu, dl. Dumitru Pop si deputatul UDMR Kereskenyi Gabor.

Puteti urmari emisiunea aici.