Avocat Adrian Pop: Curtea de Arbitraj a PNL – o noua provocare

Vineri 27.06.2014 si sambata 28.06.2014 am fost impreuna cu colegii mei delegati la poza IohannisCongresul Partidului National Liberal desfasurat la Palatul Parlamentului (Casa Poporului). Delegatia noastra a fost condusa de catre presedintele interimar al filialei satmarene, deputatul Romeo Nicoara. Din aceasta delegatie au facut parte si alesii nostri, primarii PNL din judetul Satu Mare, cel putin marea lor majoritate. Nu cred ca este cazul sa mai spun eu ceea ce stie toata lumea deja si anume alagerea lui Klaus Iohannis ca si presedinte al PNL.

Vreau sa ma opresc la partea care ma onoreaza pe mine si anume faptul ca am fost ales ca si membru in Curtea de Arbitraj nationala a PNL. Astfel, impreuna cu ceilalti colegi alesi, vom veghea ca instanta suprema de jurisdictie a PNL cu atributii si competente privind respectarea prevederilor Statutului, Codului Etic si a Regulamentelor PNL sa intareasca disciplina si moralitatea in cadrul partidului.

Astfel, dupa acest Congres voi fi tanarul avocat satmarean care sa reprezinte cu cinste filiala satmareana in cadrul Curtii de Arbitraj a PNL. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*